Wedding DR Fatin Liyana

Assalamualaikum.

hee..tajuk pun dah sweet. hahaha. okay konfem korang kenal sape fatin liyana. nama besar dalam dunia blog. aku suka cara dia. sederhana je sempoi je. best baca blog dia. santai je. takde lah formal sgt. dah la doktor pulak tu. lawa lagi. hurmmm mane nak cari doktor lawa macam dia. hahahaha. aku mmg minat kat dia. minat sbgai inspirasi la. mesti parents dia kagum dengan dia sebab anak dah jadi doktor. wahhh.. congrats dr fl. *tepuk tangan*

okay sekarang nak citer pasal wedding dia. korang ade tengok wedding dia. wah serius best. en husbend dia mengaji waktu mula-mula majlis tu nak start. tak penah lagi setakat ni aku tengok mane-mane wedding yg mula dengan alunan bacaan al quran oleh si suami. kann betol tak cakap aku? tak penah lagi kan..aku harap bila wedding orang lain or aku sendiri , aku nak macam tu. si bakal suami yg mengaji bila majlis tu mula-mula nak start. barulah sweet je. hahahhaa okay berangan kejap. in shaa Allah one day kan. ehhe. ameen.

bestnye lah tengok orang kawen kan. diri sendiri bila nak kawen? hahahha.. entah lah. tunggu orang masuk meminang je la. hahahahah
kuat nau berangan. hahahha. 

okay lah aku nak tunjuk gambar wedding doktor fatin liyana. hehe

nak jugak cenggini. hahahaa

lawa sangat.




time ni masa pertunangan diorang

 
 sekian.

eh jap ni link blog dr fl. Fatin Liyana

Comments

Popular Posts